SE ANUNŢĂ O NOUĂ CARTE – Ioan Miclău (Australia): „Arhiva anilor trecuţi“

11 IUNIE, 2004
O ZI LA BIBLIOTECA „MIHAI EMINESCU”- CRINGILA, N.S.W
Aceasta dimineata frumoasa de Ciresar, luna cireselor si bucuria copiilor, era pentru mine inceputul unei zile incarcate de evenimente. Ziua de 11 iunie, cadea tocmai de sarbatoarea Sfintilor Apostoli Vartolomeu si Varnava, era zi de Vineri, data anuntata de un grup de cititoare romance din Sydney, a vizita biblioteca „Mihai Eminescu”.
Era si este de fapt in obiceiul meu, a ma trezi devreme si a-mi pune in ordine treburile prin gospodarie, dar acum se anunta a fi o zi cu totul speciala. Cititoarele aveau sa soseasca cu masina, iar dupa cum era si de inteles, dadura dumnealor telefon cu o zi inainte, dar ora sosirii nu putea fi data cu precizie. Doamna Cornelia Toma, proprietara masinii, m-a asigurat ca intre orele 9 si 10 dimineata, cu siguranta vor ajunge. Oricum, un drum de 100km, ce era de parcurs, dovedea cu prisosinta dragostea romancelor noastre pentru o carte romaneasca !
Ma uit la ceas, ma uit in susul strazii ! Hmm. E ora zece trecut! Nimeni. Suna telefonul. Alerg, ridic receptorul , raspund: „Daa, eu sunt ! „Oo! Nici un necaz, se intampla, si eu mai gresesc >>>>>Ioan Miclău>>>>>

Reclame

Octombrie 22, 2007. santier literar.

Trackback URI

%d blogeri au apreciat asta: