~ Alexandru Oblu

Despre cartea „DEOUMANISMUL si partidul meritocratilor euromani“, aparuta in decembrie 2006 in municipiul Calarasi, si sponsorizata pentru a fi integral distribuita in mod gratuit pot spune, eventualilor interesati, ca, la aceasta ora, numai dispun decat de cateva exemplare de portofoliu personal.

Acest fapt m-a incurajat in gasirea si folosirea a noi modalitati de publicitate a volumului, inclusiv prin cumpararea domeniului propriu, www.deoumanism.ro. Totodata, imi face mare placere sa informez ca lucrez la o noua editie, a doua, in format electronic, tradusa in engleza, revazuta si imbunatatita, pe care sper sa o pot oferi pana la sfarsitul anului curent.

Pentru ca deoumanistii propun lumii „VIATA CUM II PLACE, CU DUMNEZEU IN FRUNTE!“ ei au motive sa creada cu fermitate ca propria lor ideologie va avea in constiinte un impact macar la fel de zguduitor cat a avut, la aparitia sa, doctrina ateista a lui Marx si Engels, numita „Manifestul PC“. In ceea ce priveste proiectele in lucru, de perspectiva, ale semnatarului, va pot comunica urmatoarele:

– anul acesta imi va apare (probabil in vara) o carte de publicistica numita „APRILIE AL PORUMBITEI DUPA FE-MARTIE CU CORBI“

– lucrez deja, in paralel, la mai demult anuntatul si partial publicatul volum cu „pastile de neadormit romani” intitulat „PESTELE CU GOARNA“

– am in lucru un roman la care „crosetez” de peste 20 de ani care va fi cat o implozie geologica de mare, numit „ORIZONTUL SOBOLANILOR“

– scriu la un jurnal-eseu de calatorie si la o carte de interviuri „SLALOM PRINTRE TAIETORII DE BURICE“ etc

Cum se vede, „Slava Bog“, cerneala mai avem, nisip ne mai trebuie…

_________________________________________________________________________________

UNIVERSUL CARTILOR este un proiect experimental apartinand de ARP-ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU si ASOCIATIA SCRIITORILOR CRESTINI din ROMANIA. Revista cu acest titlu contine stiri si articole despre scriitori, mediul literar si soarta cartilor in istorie ca si informatii despre cartile in curs de aparitie si proiectele scriitoricesti in pregatire. Colaborarea la revista on-line UNIVERSUL CARTILOR este deschisa oricarui autor care doreste sa-si promoveze cartea aparuta recent si care considera util sa-si dezvaluie aspecte din laboratorul de creatie personala . Articolele sau prezentarile de carte trebuie sa se incadreze in limite de spatiu rezonabile. Expeditia textelor se face la adresa de e-mail arp.contact@gmail.com. La aceeasi adresa poate fi trimisa orice corespondenta destinata membrilor redactiei si orice opinie privitoare la materialul aparut sau dorit. Sunt binevenite orice puncte de vedere privind viata editoriala si mediul cultural romanesc. Textele trebuie sa fie expediate in programul MS Word, in atasament la mesajul dvs., redactate cu diacritice romanesti, cu caractere „Arial“, la marimea de 10 pixeli. Publicatia fiind alcatuita prin voluntariat, colaborarea este onorifica.

Preluarea stirilor cu caracter de informatie publica aparute in revista UNIVERSUL CARTILOR este posibila si gratuita ;pentru preluarea articolelor semnate de un anumit autor, este necesara incuviintarea acestuia. Responsabilitatea asupra fiecarui text publicat apartine autorului conform reglementarilor internationale asupra acestui subiect. Opinia autorilor gazduiti nu este intotdeauna si opinia redactiei.

Revista apare prin grija unui Comitet Editorial. Editor Delegat: GABRIELA CHIRCEA

Reclame

Trackback URI

%d blogeri au apreciat asta: