~ Aurel Pop

Am finalizat volumul: „Sonete din regatul disperării“ pe care îl voi încredinţa cât mai curând posibil unei edituri din Cluj Napoca. Volumul cuprinde 33 de sonete, cu o tematică religioasă nedefinită. Intregul volum reflectă în paralel trăiri imediate din zona senzualităţii cu toată gama de nuanţe de la incertitudine, la emoţia cunoaşterii fizice a iubitei, dar şi la reproş şi la melancolia pierderii; aşa după cum precizează în prefaţa cărţii Valeria Manta Tăicuţu. În dorinţa de a veni cu ceva nou am încercat o modernizare a sonetului, ca formă pentru a fi mai bine receptat de publicul cititor, incercând sa ies din tiparele formei închise, printr-o tehnică care să scoată în relief fondul unor probleme care prin vechiul procedeu nu puteau să fie inţelese uşor de cititorul de drept comun.

AUREL POP

_________________________________________________________________________________

UNIVERSUL CARTILOR este un proiect experimental apartinand de ARP-ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU si ASOCIATIA SCRIITORILOR CRESTINI din ROMANIA. Revista cu acest titlu contine stiri si articole despre scriitori, mediul literar si soarta cartilor in istorie ca si informatii despre cartile in curs de aparitie si proiectele scriitoricesti in pregatire. Colaborarea la revista on-line UNIVERSUL CARTILOR este deschisa oricarui autor care doreste sa-si promoveze cartea aparuta recent si care considera util sa-si dezvaluie aspecte din laboratorul de creatie personala . Articolele sau prezentarile de carte trebuie sa se incadreze in limite de spatiu rezonabile. Expeditia textelor se face la adresa de e-mail arp.contact@gmail.com. La aceeasi adresa poate fi trimisa orice corespondenta destinata membrilor redactiei si orice opinie privitoare la materialul aparut sau dorit. Sunt binevenite orice puncte de vedere privind viata editoriala si mediul cultural romanesc. Textele trebuie sa fie expediate in programul MS Word, in atasament la mesajul dvs., redactate cu diacritice romanesti, cu caractere „Arial“, la marimea de 10 pixeli. Publicatia fiind alcatuita prin voluntariat, colaborarea este onorifica.

Preluarea stirilor cu caracter de informatie publica aparute in revista UNIVERSUL CARTILOR este posibila si gratuita ;pentru preluarea articolelor semnate de un anumit autor, este necesara incuviintarea acestuia. Responsabilitatea asupra fiecarui text publicat apartine autorului conform reglementarilor internationale asupra acestui subiect. Opinia autorilor gazduiti nu este intotdeauna si opinia redactiei.

Revista apare prin grija unui Comitet Editorial. Editor Delegat: GABRIELA CHIRCEA

Reclame

Trackback URI

%d blogeri au apreciat asta: