~Ştefan Dumitrescu

Sunt scriitorul Stefan Dumitrescu, si va anunt cu bucurie ca recent mi-au aparut doua carti: este vorba despre romanul de dragoste si filozofic SI TU VEI FI VAZDUH, care este un roman de dragoste, si despre  cartea de viitorologie SALVAREA CIVILIZATIEI UMANE. SOLUTIA ROMANEASCA. Aceasta din urma este o carte soc, o carte profetica, pentru ca intr-adevar Civilizatia umana se indreapta catre colapsul total. Este o carte a momentului. Amandoua cartile au aparut  la editura ANAMAROL din Bucuresti si se gasesc in librariile din Bucuresti.

Tot recent mi-a aparut volumul de teatru, „RASUL SI PYGAMALION“, IN TRADUCERE ENGLEZA LA EDITURA INSTITUTULUI INTERNATIONAL DE LIMBI STRAINE, din  orasul ACRA, INDIA. ASTA A FOST ANUL TRECUT, in ultima parte a anului.

Si tot recent, asta insemnand numerele 4 si 5, ianuarie, februarie 2007, mi-au aparut in revista RENASTEREA (RENASTEREA-EURO-OBSERVATOR), format  electronic,  care apare in Germania, revista a scriitorilor romani stabiliti in Germania, si a crestin democratiei (vvv.europacrestina.zweipage.de) nu mai putin de 7 carti. Este vorba despre volumele de  poezie : 1. TIE NE RUGAM, DOAMNE !, 2. ABECEDARUL, 3. VINO BASARABIE ACASA. 3. MIHAI EMINESCU, VERONICA MICKLE, ION CREANGA. ELOGIU,. 4. INALTELE POEME,  despre volumul de proza,intiulat chiar asa, PROZA,  despre  romanul  SI TU VEI FI VAZDUH,  si despre cartea de politologie intitulata  SISTEMUL LOVITURILOR DE STAT ALE ANULUI 1989. (carte care a apartu in anul 2000 la Editura LIR din Iasi) Acestea sunt lucrari, carti, publicate.

Am pregatite pentru tipar romanele PLOPUL PE DEAL, MAREA DRAGOSTE, SI DEALUL CARE NU SE MAI TERMINA, care sunt toate romane de dragoste. As  dori sa public din nou romanul DELIRUL, VOL II, (aparut in 2004) continuare la romanul DELIRUL, VOL  I, de Marin Preda, roman care a luat Premiul I la Concursul organizat in anul 1992, de catre Ion Cristoiu, revista Expres-Magazin si familia lui Preda, roman care dupa marturisirea autorului, adica a subsemnatului, scriitorul Stefan Dumitrescu, este intr-o mare masura inspirat de spiritul lui Marin Preda din cealalalta dimensiune. Asa cum s-a intamplat cu ultima carte a marelui scriitor CH Dickens In cazul in care se gasete o editura care sa publice unul din aceste romane, cu mare placere!

Reclame

Trackback URI

%d blogeri au apreciat asta: