~ Corneliu Florea: Îmi caut cartea la care am lucrat

Cartea la care lucrez?“ Tentanta intrebare, as dori sa va raspund… dar, scuzati-ma, acum, imi caut cartea pe care am scris-o in 2005, s-a publicat, s-a expediat prin posta romana si a disparut IMI CAUT CARTEA LA CARE AM LUCRAT!!! O caut de saptamini de zile !!! Se chiama „fiecare cu america lui“ Chiar asa, cu litere mici de la un capat la altul !! A aparut la Editura ALETHEIA si conform contractului, editorul mi-a trimis o suta de exemplare in Canada. In doua colete, a cite cincizeci de exemplare fiecare, le-a trimis prin posta romana, pe amindoua in aceiasi zi: 15 Feb 2006. In data de 27 Februarie am primit primul colet: complet vandalizat, fara nici o carte!!! Ca sa pastreze forma de colet, in locul cartilor au fost bagate doua pungi cu hainite de copii!!! Al doilea colet nu a sosit nici pina astazi, 8 April 2006!!! Sa va mai spun ca in toamna trecuta si Domnul Artur Silvesti mi-a pus un pachet de carti si reviste pe care nu l-am vazut niciodata!!! …imi caut cartea la care am lucrat …. sa va spun ce simt si cred … nu are nici un rost!! Puneti-va DVS in situatia mea , citeva minute, si veti avea raspunsurile!!! Nu doresc sa fiu compatimit si incurajat, dar o mare greata mi se face de SERVICILE cu si fara ghilimele din Romania. Dar oricum „avertismentul“ acesta ma obliga sa scriu o alta carte despe clanul fetelor patibulare din cultura si politica de la Bucuresti ….

Daca aflati ceva de cartea la care am lucrat, dati-mi de stire!!

Eu pina atunci va trimit UN POLEMOS CU FETE PATIBULARE!!!

CORNELIU FLOREA, WINNIPEG, CANADA

_________________________________________________________________________________

UNIVERSUL CARTILOR este un proiect experimental apartinand de ARP-ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU si ASOCIATIA SCRIITORILOR CRESTINI din ROMANIA. Revista cu acest titlu contine stiri si articole despre scriitori, mediul literar si soarta cartilor in istorie ca si informatii despre cartile in curs de aparitie si proiectele scriitoricesti in pregatire. Colaborarea la revista on-line UNIVERSUL CARTILOR este deschisa oricarui autor care doreste sa-si promoveze cartea aparuta recent si care considera util sa-si dezvaluie aspecte din laboratorul de creatie personala . Articolele sau prezentarile de carte trebuie sa se incadreze in limite de spatiu rezonabile. Expeditia textelor se face la adresa de e-mail arp.contact@gmail.com. La aceeasi adresa poate fi trimisa orice corespondenta destinata membrilor redactiei si orice opinie privitoare la materialul aparut sau dorit. Sunt binevenite orice puncte de vedere privind viata editoriala si mediul cultural romanesc. Textele trebuie sa fie expediate in programul MS Word, in atasament la mesajul dvs., redactate cu diacritice romanesti, cu caractere „Arial“, la marimea de 10 pixeli. Publicatia fiind alcatuita prin voluntariat, colaborarea este onorifica.

Preluarea stirilor cu caracter de informatie publica aparute in revista UNIVERSUL CARTILOR este posibila si gratuita ;pentru preluarea articolelor semnate de un anumit autor, este necesara incuviintarea acestuia. Responsabilitatea asupra fiecarui text publicat apartine autorului conform reglementarilor internationale asupra acestui subiect. Opinia autorilor gazduiti nu este intotdeauna si opinia redactiei.

Revista apare prin grija unui Comitet Editorial. Editor Delegat: GABRIELA CHIRCEA

Trackback URI