~Ioan Barbu şi-a prezentat un recent roman la Paris

In ultima perioada , am fost plecat la Paris, la Salon du Livre, unde a fost prezentat  recentul meu roman, DUBA DIN NOAPTE (Editura Scrisul Romanesc, din Craiova), cartea intai din trilogia MOARTEA ROSIE. Trei carti inchinate memoriei martirilor, uitati, ai rezistentei romanesti impotriva instaurarii comunismului in Romania si  ocupaţiei armatei rosii,  asa-zis …  eliberatoare.  Acum, scriu : CALUGARUL DE LA SAMBATA – cartea a doua –  si IN FATA GLONTULUI – cartea a treia.   

La Paris, am avut intalniri cu ambasadorii Nicolae Manolescu – UNESCO, si Teodor Baconski –  Franta. Doua zile le-am petrecut la Londra, ca invitat al noului nostru ambasador in Marea Britanie, Ion Jinga, pe care l-am cunoscut in Belgia, cel care mi-a organizat, anul trecut, lansarea volumului DRUMUL SPRE BRUXELLES, la sediul  ambasadei.

Acestea sunt preocuparile mele, in timp ce „noii tortionari” ai sufletelor romanilor se dueleaza in minciuni si vorbe goale , cerandu-ne sa-i mai votam inca o data pentru pradarea definitiva a tari, pentru umplerea buzunarelor lor si golirea buzunarelor celor multi.

Trackback URI